Vælg dit sprog

  • Velkommen til Villa Kastell B&B - Bed & Breakfast for det kræsne publikum

  • Hanne Dahl byder velkommen i Villa Kastell B&B

  • Skønne smagfuldt indrettede dobbeltværelser

  • Nyd eftermiddagen og aftensolen i vores fantastiske gårdhave

  • Overnatning i roligt landsbymiljø

  • Ophold og morgenmad i vore opholdsstuer, med møblement i klassisk dansk design

  • Her er en dejlig have du kan benytte

  • - og grublestedet med plads til refleksion

Villa Kastell B&B - et nyetableret hotellignende bed & breakfast i Tårup for det kræsne publikum - lige på Østersøruten og i nærheden af mindst 4 golfbaner. 
Villa Kastell B&B byder jer velkommen i det naturskønne østfynske landskab i landsbyen Tårup, ca. 10 km syd for Nyborg og med udsigt til Storebælt ca. 2 km væk.

Villa Kastell B&B - for det kræsne publikum
Villa Kastell B&B er centralt beliggende i forhold til de fynske seværdigheder, og er derfor et oplagt stop for det kræsne publikum, der gerne vil nyde eftermiddagen og aftensolen i vores fantastiske gårdhave efter nogle indtryksrige oplevelser på en af de mange fynske seværdigheder eller morgensolen på terrassen mod de åbne marker.

Villa Kastell B&B - luksus for golf’ere
Er du golfspiller er de luksuriøse omgivelser i Villa Kastell B&B ideelle til overnatning før eller efter en tur på golfbanen. Du finder ikke mindre end 12 golfbaner på selve Fyn, 1 på Langeland og 1 på Ærø.
Fra Villa Kastell B&B er der kort afstand til følgende golfbaner:  Sct. Knuds Golfklub, Nyborg, Great Northern, Kerteminde,  Midtfyns golfklub, Ringe, Svendborg Golf Klub, Svendborg

Villa Kastell B&B - velbeliggende ophold for konsulenter og rådgivere
Har du flere møder på Fyn eller i trekantsområdet er Villa Kastell B&B det perfekte sted til at få klaret tankerne og forberede dig til næste dags møder, slappe af med en omgang massage eller blot nyde stilheden i vores inspirerende havemiljø efter en anstrengende dag.

Villa Kastell B&B - det oplagte stop på Østersøruten og Bike Friend
Området på Østfyn, hvor solen skinner mere og det regner mindre end gennemsnittet i Danmark, er også ideelt for cykelturister, der følger Østersøruten, den nationale cykelrute 8. Den 35 km lange cykelrute 50, der går fra Nyborg til Svendborg, passerer på vejen lige uden for huset. Villa Kastell B&B er derfor et oplagt stop på cykelruten langs den østfynske kyst og er med i Bike Friend-ordningen. Cykelrute 50 er Etape 9 i informationsmaterialet om Østersøruten

Bike Friends    rute50 logo

Villa Kastell B&B tilbyder

Overnatning i luksuriøse dobbeltværelser

En overnatning inkluderer sengelinned, håndklæder, badekåbe, gavepose med produkter fra ”Celofa”, shampoo & conditioner, Bath & Shower Gel, Hand & body lotion.
Morgenmad og rengøring.
Fri parkering

Opholdsstuer

Vi har en hyggelig og behagelig møbleret opholdsstue for hver to værelser.
I opholdsstuerne er der TV, musikanlæg og WI-FI til fri afbenyttelse.
Kaffe/the og kage kan bestilles.

Morgenmad

Morgenmaden serveres i opholdsstuerne eller i gårdhaven.
Morgenmaden består af kaffe/the med hjemmebagt brød, div. oste og pålæg, marmelader, div. mejeriprodukter, juice, og frugt samt 1 - 2 lune retter.

Roligt landsbymiljø

Efter en aktiv dag blandt de østfynske seværdigheder, på golfbanen eller med flere møder kan du nyde en uforstyrret og god nats søvn i sikre omgivelser hos os i Villa Kastell.